Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los llanteros Walter Ferreti FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abou is nu in balbezit. Abou passt de bal met de wreef. Sakami geeft de bal voor. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los llanteros - Walter Ferreti FC 0:1

4e minuut.
Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakami. Sakami krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Beltran rent richting de bal. Abou is nu in balbezit. Abou passt de bal in één keer door. Shinoda rent richting de bal. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Abou met een sublieme pass. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo passt de bal in één keer door. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham speelt de bal door. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran draait met de bal, schiet en ... Granja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los llanteros - Walter Ferreti FC 1:1

45e minuut.
Loria geeft de bal voor. Sanmartín is nu in balbezit. Beltran onderschept slim de pass. Beltran haalt uit met een fantastische trap. Granja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los llanteros - Walter Ferreti FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los llanteros 54%, Walter Ferreti FC 46%.
los llanteros - Walter Ferreti FC 2:1

46e minuut.
Hara onderschept slim de pass. Hara speelt de bal door. Abou kan de bal niet met de borst controleren. Cunningham rent richting de bal. Cunningham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Loria is nu in balbezit. Pavón verovert de bal door een tackle van achteren. Pavón met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hara kopt de bal weg. Daar is Jacobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo geeft een lange en hoge pass. Shinoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shinoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sakami is nu in balbezit. Sakami geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Pavón is nu in balbezit. Pavón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Coca probeert de bal aan de voet te houden. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los llanteros 49%, Walter Ferreti FC 51%.
los llanteros - Walter Ferreti FC 2:1