Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo omar trolderman fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas passt de bal met de wreef. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - trolderman fc 0:1

14e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kim. Del Valle raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Valle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Fallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Varela is nu in balbezit. Pavón verovert de bal door een tackle van achteren. Chater rent richting de bal. Pavón onderschept slim de pass. Pavón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pavón neemt de hoekschop. Klungelig pakt Fatjó de bal. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bogran de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportivo omar - trolderman fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo omar 55%, trolderman fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportivo omar - trolderman fc 1:1

47e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. Fatjó geeft een lange en hoge pass. Del Bosco probeert de bal aan de voet te houden. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - trolderman fc 2:1

53e minuut.
Inworp. Fatjó met de inworp. Cuellar rent richting de bal. Cuellar geeft de bal voor. Salas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - trolderman fc 3:1

64e minuut.
Daar is Ruíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myrie rent richting de bal. Ruíz onderschept slim de pass. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas schiet op doel. Fallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dompedro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Irda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arguedas rent richting de bal. Arguedas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Avalos rent richting de bal. Avalos geeft de bal voor. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Fallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pavón passt de bal zonder na te denken. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuellar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - trolderman fc 4:1

87e minuut.
Irda probeert naar een medespeler te passen. Arguedas rent richting de bal. Arguedas passt de bal zonder na te denken. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo omar 45%, trolderman fc 55%.
deportivo omar - trolderman fc 4:1