Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trolderman fc Walter Ferreti FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De Vreese heeft problemen om de bal te vangen. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese begaat een overtreding. Avalos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avalos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pavón rent richting de bal. Pavón geeft een lange en hoge pass. Daar is Bogran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trolderman fc - Walter Ferreti FC 0:1

14e minuut.
Pavón probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakami. Sakami krijgt een gele kaart. Avalos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Bosco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruíz rent richting de bal. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trolderman fc - Walter Ferreti FC 1:1

16e minuut.
Sandí rent richting de bal. Sandí geeft een hoge lob. Del Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo speelt de bal door. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle met een sublieme pass. Bogran is nu in balbezit. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sakami geeft de bal voor. Chater heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ... Chater probeert de bal aan de voet te houden. Mitchell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Sandí onderschept slim de pass. Sandí geeft de bal voor. Shinoda heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trolderman fc 56%, Walter Ferreti FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trolderman fc - Walter Ferreti FC 1:1

47e minuut.
Pavón is nu in balbezit. Pavón geeft de bal voor. Klungelig pakt Bogran de bal. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jacobo geeft een lange en hoge pass. Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shinoda krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Del Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Sakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakami passt de bal zonder na te denken. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cisneros passt de bal in één keer door. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Sakami rent richting de bal. Sakami geeft een lange en hoge pass. Mitchell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trolderman fc 60%, Walter Ferreti FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trolderman fc - Walter Ferreti FC 1:1