Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia FCC futbol club Barcelona
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Barberena is nu in balbezit. Barberena passt de bal in één keer door. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft de bal voor. Venerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Barberena is nu in balbezit. Barberena passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 56%, futbol club Barcelona 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia FCC - futbol club Barcelona 0:0

49e minuut.
Alin onderschept slim de pass. Osorio onderschept slim de pass. Met opzet legt Padilla zijn tegenspeler op de grond. Padilla krijgt een gele kaart. Osorio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Soza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Kawas is nu in balbezit. Kawas geeft de bal voor. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Ayala met een sublieme pass. Marín rent richting de bal. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Kawas rent richting de bal. Barberena speelt de bal door. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo speelt de bal door. Venerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 45%, futbol club Barcelona 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia FCC - futbol club Barcelona 0:0