Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club Barcelona Valencia FCC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Klungelig pakt Barberena de bal. Soza is nu in balbezit. Bacca is nu in balbezit. Bacca draait met de bal, schiet en ... Venerio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - Valencia FCC 1:0

13e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perdomo met de inworp. Bacca geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - Valencia FCC 2:0

35e minuut.
Ayala rent richting de bal. Vanegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vanegas speelt de bal door. Medford rent richting de bal. Medford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
James met de inworp. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas passt de bal in één keer door. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 41%, Valencia FCC 59%.
futbol club Barcelona - Valencia FCC 2:0

55e minuut.
Martin schiet op doel. Hidalgo kopt de bal weg. Infante probeert de bal aan de voet te houden. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sosa rent richting de bal. Alin is nu in balbezit. Alin geeft een hoge lob. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza haalt uit met een fantastische trap. Goicoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - Valencia FCC 2:1

72e minuut.
Sosa speelt de bal door. Klungelig pakt Marín de bal. Medford verovert de bal door een tackle van achteren. Medford haalt uit met een fantastische trap. Goicoechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 46%, Valencia FCC 54%.
futbol club Barcelona - Valencia FCC 2:1