Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club Barcelona trolderman fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barberena passt de bal met de wreef. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco geeft de bal voor. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Arguedas is nu in balbezit. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Perdomo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernard komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Bacca onderschept slim de pass. Bacca passt de bal zonder na te denken. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - trolderman fc 1:0

25e minuut.
Del Valle geeft een lange en hoge pass. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - trolderman fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 55%, trolderman fc 45%.
futbol club Barcelona - trolderman fc 2:0

60e minuut.
Barberena rent richting de bal. Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas passt de bal zonder na te denken. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - trolderman fc 2:1

62e minuut.
Martin passt de bal met de wreef. Borrell rent richting de bal. Borrell geeft een hoge lob. Daar is Bogran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - trolderman fc 3:1

72e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Marín kopt de bal weg. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Mitchell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Inworp. Osorio met de inworp. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chater geeft een lange en hoge pass. Osorio kopt de bal weg. Chater heeft problemen om de bal te vangen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 45%, trolderman fc 55%.
futbol club Barcelona - trolderman fc 3:1