Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walter Ferreti FC Valencia FCC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Shinoda is nu in balbezit. Sosa speelt de bal door. Padilla controleert de bal met de borst. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 1:0

5e minuut.
Franco kopt de bal weg. Cisneros kan de bal niet met de borst controleren. Padilla begaat een overtreding. Padilla krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavón is nu in balbezit. Pavón passt de bal met de wreef. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Venerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sandí neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sakami met de inworp. Cisneros rent richting de bal. Kawas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kawas krijgt een gele kaart. Cisneros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cisneros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 2:0

32e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kawas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros passt de bal in één keer door. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda draait met de bal, schiet en ... Venerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kawas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros is nu in balbezit. Kawas maakt een afschuwelijke overtreding. Kawas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Jacobo onderschept slim de pass. Shinoda met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 3:0

43e minuut.
Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vanegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vanegas speelt de bal door. Medford rent richting de bal. Medford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 40%, Valencia FCC 60%.
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 3:0

48e minuut.
Venerio trapt de bal weg. Jacobo rent richting de bal. Jacobo passt de bal zonder na te denken. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda schiet op doel. Paal!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Infante trapt de bal weg. Pavón kopt de bal weg. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel. Venerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Moraga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandí met een snelle inworp. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 4:0

58e minuut.
Padilla rent richting de bal. Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón speelt de bal door. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hidalgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novoa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Soto de bal onder controle te krijgen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moraga zijn tegenspeler op de grond. Moraga krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sosa speelt de bal door. Vanegas is nu in balbezit. Vanegas probeert naar een medespeler te passen. Medford rent richting de bal. Medford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vanegas geeft de bal voor. Sosa kopt de bal weg. Medford is nu in balbezit. Medford schiet op doel. Granja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 4:1

70e minuut.
Novoa geeft de bal voor. Alin is nu in balbezit. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Padilla passt de bal in één keer door. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin geeft een hoge lob. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 34%, Valencia FCC 66%.
Walter Ferreti FC - Valencia FCC 4:1