Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia FCC Walter Ferreti FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jacobo passt de bal in één keer door. Pavón is nu in balbezit. Medford verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Franco met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. Sakami is nu in balbezit. Sakami probeert naar een medespeler te passen. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia FCC - Walter Ferreti FC 0:1

13e minuut.
Soza is nu in balbezit. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia FCC - Walter Ferreti FC 0:2

21e minuut.
Pavón onderschept slim de pass. Pavón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sosa rent richting de bal. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo speelt de bal door. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 62%, Walter Ferreti FC 38%.
Valencia FCC - Walter Ferreti FC 0:2

64e minuut.
Abou geeft de bal voor. Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Granja speelt de bal door. Soza kopt de bal weg. Sanmartín heeft problemen om de bal te vangen. Medford rent richting de bal. Medford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Soza de bal. Soza passt de bal zonder na te denken. Vanegas rent richting de bal. Vanegas geeft een lange en hoge pass. Sanmartín heeft problemen om de bal te vangen. Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 48%, Walter Ferreti FC 52%.
Valencia FCC - Walter Ferreti FC 0:2