Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
managua go to eslep
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Fletes probeert de bal aan de voet te houden. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Cordón rent richting de bal. Cordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
managua - go to eslep 1:0

17e minuut.
Marenco is nu in balbezit. Marenco geeft de bal voor. Klungelig pakt Yglesias de bal. Cordón rent richting de bal. Cordón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
managua - go to eslep 2:0

20e minuut.
Casco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Mondragón rent richting de bal. Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Griffin passt de bal in één keer door. Mercedes rent richting de bal. Canda onderschept slim de pass. Griffin is nu in balbezit. Griffin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jaén geeft een lange en hoge pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell begaat een overtreding. Casco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Casco kan niet meer verder spelen. Arias komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Arias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrell met een snelle inworp. Griffin is nu in balbezit. Griffin geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Mullins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
managua - go to eslep 2:1

40e minuut.
Vindas heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón rent richting de bal. Cordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
managua - go to eslep 3:1

43e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arroyo met een snelle inworp. Griffin is nu in balbezit. Griffin schiet op doel. Mullins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mercedes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
managua - go to eslep 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managua 55%, go to eslep 45%.
managua - go to eslep 3:2

54e minuut.
Abad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Angulo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vindas passt de bal zonder na te denken. Canda heeft problemen om de bal te vangen. Griffin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griffin krijgt een gele kaart. Canda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Canda kan niet meer verder spelen. Barrientos komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft een lange en hoge pass. Vindas kopt de bal weg. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vindas passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos met een sublieme pass. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
managua - go to eslep 3:3

80e minuut.
Cordón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Vreese. Cordón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salamanca wilt de vrije trap nemen. Yglesias rent richting de bal. Cordón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordón krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón passt de bal zonder na te denken. Cordón rent richting de bal. Cordón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Mondragón met een sublieme pass. Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managua 52%, go to eslep 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
managua - go to eslep 3:3