Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcela e.f.c mikiasxsasx
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Zarate is nu in balbezit. Luna begaat een overtreding. Zarate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Balladares de bal. Ferguson is nu in balbezit. Balladares verovert de bal door een tackle van achteren. Balladares schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:1

26e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Hass bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno verovert de bal door een tackle van achteren. Centeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Benancio is nu in balbezit. Benancio geeft de bal voor. Harris probeert de bal met de borst te controleren. Balladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Balladares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Raudales de bal. Arrieta speelt de bal door. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Lazarus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcela e.f.c 64%, mikiasxsasx 36%.
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:3

68e minuut.
Benancio geeft een hoge lob. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Balladares is nu in balbezit. Balladares schiet op doel. Lazarus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:4

86e minuut.
Leiton verovert de bal door een tackle van achteren. Leiton passt de bal in één keer door. Benancio met een sublieme pass. Balladares is nu in balbezit. Balladares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcela e.f.c 67%, mikiasxsasx 33%.
barcela e.f.c - mikiasxsasx 0:4