Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mmadrid go to eslep
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 12.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Valeriano probeert de bal met de borst te controleren. Martinez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lonnis. Lonnis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Amighetti is nu in balbezit. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yglesias de bal. Yglesias verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rovelo geeft de bal voor. Inworp. Arroyo met een snelle inworp. Amighetti is nu in balbezit. Amighetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mmadrid 38%, go to eslep 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mmadrid - go to eslep 0:0

59e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Blandon probeert de bal aan de voet te houden. Mercedes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mercedes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Yglesias de bal. Fernández is nu in balbezit. Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese probeert naar een medespeler te passen. Vindas controleert de bal met de borst. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real mmadrid - go to eslep 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mmadrid 49%, go to eslep 51%.
real mmadrid - go to eslep 1:0