Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xzergo barcela e.f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Berrios onderschept slim de pass. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Vi rent richting de bal. Vi schiet op doel. Lazarus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Bravo rent richting de bal. Figueroa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Bravo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vi rent richting de bal. Armijo rent richting de bal. Ferguson onderschept slim de pass. Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Vi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xzergo - barcela e.f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzergo 53%, barcela e.f.c 47%.
xzergo - barcela e.f.c 0:1

63e minuut.
Luna is nu in balbezit. Rojas rent richting de bal. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yu probeert naar een medespeler te passen. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo passt de bal in één keer door. Vi is nu in balbezit. Vi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzergo 56%, barcela e.f.c 44%.
xzergo - barcela e.f.c 0:1