Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superisrael Morales FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godoy kopt de bal weg. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga geeft de bal voor. Huertas probeert de bal aan de voet te houden. Rendon rent richting de bal. Rendon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Morales FC 1:0

11e minuut.
Mojon is nu in balbezit. Rendon verovert de bal door een tackle van achteren. Rendon draait met de bal, schiet en ... Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Villalonga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Morales FC 2:0

22e minuut.
Lau kopt de bal weg. Scott probeert de bal met de borst te controleren. De La Cuesta onderschept slim de pass. Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superisrael 51%, Morales FC 49%.
superisrael - Morales FC 2:0

48e minuut.
Huertas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met de inworp. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alvarenga geeft een lange en hoge pass. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos verovert de bal door een tackle van achteren. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superisrael 61%, Morales FC 39%.
superisrael - Morales FC 2:0