Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the vyper Deportivo saprisa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Villagra probeert naar een medespeler te passen. Deza is nu in balbezit. Deza speelt de bal door. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo speelt de bal door. Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aburto is nu in balbezit. Aburto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the vyper - Deportivo saprisa 0:1

23e minuut.
Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Celix verovert de bal door een tackle van achteren. Lacayo Herrera is nu in balbezit. Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchester draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

42e minuut.
Deza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yalico komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the vyper 51%, Deportivo saprisa 49%.
the vyper - Deportivo saprisa 0:1

70e minuut.
Lanchester rent richting de bal. Lanchester geeft de bal voor. Villagra speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Celix met een snelle inworp. Yalico bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel. Paz bokst de bal weg.

75e minuut.
Pedregal rent richting de bal. Inworp. Villagra met de inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cantón de bal onder controle te krijgen. Lacayo Herrera rent richting de bal. Lacayo Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the vyper 58%, Deportivo saprisa 42%.
the vyper - Deportivo saprisa 0:1