Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lopport superisrael
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Scott is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. Wilson rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Scott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulnes komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Abrego is nu in balbezit. Bulnes geeft een hoge lob. Rendon is nu in balbezit. Rendon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ortíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

8e minuut.
Ceballos onderschept slim de pass. Ceballos passt de bal in één keer door. Rendon is nu in balbezit. Rendon haalt uit met een fantastische trap. Ortíz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lopport - superisrael 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Tovar de bal. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte speelt de bal door. Ceballos geeft de bal voor. Klungelig pakt Cole de bal. Rendon rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Rendon is nu in balbezit. Rendon draait met de bal, schiet en ... Ortíz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Codina geeft een lange en hoge pass. Duarte kopt de bal weg. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopport 54%, superisrael 46%.
lopport - superisrael 0:1

47e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos speelt de bal door. Rendon is nu in balbezit. Rendon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope geeft een hoge lob. Rendon rent richting de bal. Rendon draait met de bal, schiet en ... Ortíz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lopport - superisrael 0:2

56e minuut.
Godoy met de inworp. Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos geeft een hoge lob. Rendon is nu in balbezit. Rendon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lopport - superisrael 0:3

61e minuut.
Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos is nu in balbezit. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos rent richting de bal. Fiallos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ceballos passt de bal met de wreef. Rendon rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon verovert de bal door een tackle van achteren. Rendon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopport 55%, superisrael 45%.
lopport - superisrael 0:3