Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus de managua the vyper
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
De Lemos trapt de bal weg. Matamoros kopt de bal weg. Larios heeft problemen om de bal te vangen. Lacayo Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Herrera haalt uit met een fantastische trap. De Lemos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Trinidad onderschept slim de pass. Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Gaido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jovel onderschept slim de pass. Jovel met een sublieme pass. Gaido rent richting de bal. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Burgos met een sublieme pass. Gaido bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaido verovert de bal door een tackle van achteren. Gaido haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus de managua - the vyper 1:0

33e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Lacayo Herrera is nu in balbezit. Klungelig pakt Lanchester de bal. Lanchester draait met de bal, schiet en ... De Lemos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juventus de managua - the vyper 1:1

35e minuut.
Artavia is nu in balbezit. Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Artavia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Artavia krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lanchester rent richting de bal. Lacayo Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Herrera is nu in balbezit. Lacayo Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus de managua - the vyper 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus de managua 40%, the vyper 60%.
juventus de managua - the vyper 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus de managua 52%, the vyper 48%.
juventus de managua - the vyper 1:2