Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the vyper superisrael
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Daar is Codina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codina probeert naar een medespeler te passen. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the vyper - superisrael 0:1

11e minuut.
Merrian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met een snelle inworp. Fiallos geeft de bal voor. Rendon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiallos controleert de bal met de borst. Fiallos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rendon de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Ceballos speelt de bal door. Lacayo Herrera rent richting de bal. Lacayo Herrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Williams is nu in balbezit. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos passt de bal met de wreef. Lacayo Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Herrera draait met de bal, schiet en ... Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the vyper - superisrael 1:1

31e minuut.
Bulnes passt de bal zonder na te denken. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos met een sublieme pass. Rendon rent richting de bal. Rendon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Williams is nu in balbezit. Codina onderschept slim de pass. Codina met een sublieme pass. Rendon rent richting de bal. Rendon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pedregal kopt de bal weg. Guillen heeft problemen om de bal te vangen. Guillen speelt de bal door. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the vyper 63%, superisrael 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the vyper - superisrael 1:1

56e minuut.
Godoy rent richting de bal. Godoy speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Adriano de bal onder controle te krijgen. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon schiet op doel. Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Lemus geeft een lange en hoge pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Codina zijn tegenspeler op de grond. Codina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the vyper 52%, superisrael 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the vyper - superisrael 1:1