Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamed nasser lopport
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
McFalcón passt de bal in één keer door. Heinz is nu in balbezit. Abrego rent richting de bal. Abrego geeft een hoge lob. Heinz geeft een lange en hoge pass. Ortíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Heinz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrie onderschept slim de pass. Gabrie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Carpio rent richting de bal. Gabrie onderschept slim de pass. Gabrie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Burtón is nu in balbezit. Quiróz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiróz passt de bal in één keer door. Fong rent richting de bal. Fong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamed nasser - lopport 0:1

33e minuut.
Quiróz passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Gabrie rent richting de bal. Gabrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fong rent richting de bal. Gallo onderschept slim de pass. García onderschept slim de pass. García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamed nasser 71%, lopport 29%.
mohamed nasser - lopport 0:1

57e minuut.
Quiróz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiróz probeert naar een medespeler te passen. García probeert naar een medespeler te passen. Fong is nu in balbezit. Fong haalt uit met een fantastische trap. Balladares bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cuellar passt de bal zonder na te denken. Yu is nu in balbezit. Quesada probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gallo geeft de bal voor. Inworp. Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García is nu in balbezit. García geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamed nasser 52%, lopport 48%.
mohamed nasser - lopport 0:1