Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ianchulo juventus de managua
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Burgos met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz met een sublieme pass. Aceijas is nu in balbezit. Aceijas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jovel met de inworp. Artavia is nu in balbezit. Artavia geeft de bal voor. Burgos rent richting de bal. Burgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Salame met een harde bal richting middenveld. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aceijas de bal. Aceijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Padilla schiet op doel. Alcantara probeert de bal aan de voet te houden. Gaido rent richting de bal. Gaido haalt uit met een fantastische trap. Salame bokst de bal weg.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tablas zal de hoekschop nemen. Jovel kopt de bal weg. Artavia geeft de bal voor. Alcantara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ianchulo - juventus de managua 0:1

34e minuut.
Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrero is nu in balbezit. Blanquedano speelt de bal door. Aceijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceijas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Larios de bal. Jeffs verovert de bal door een tackle van achteren. Jeffs passt de bal met de wreef. Aceijas rent richting de bal. Aceijas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ianchulo 53%, juventus de managua 47%.
ianchulo - juventus de managua 0:1

49e minuut.
Jovel heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal met de wreef. Aceijas is nu in balbezit. Aceijas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Oliva speelt de bal door. Jeffs rent richting de bal. Jeffs speelt de bal door. Aceijas rent richting de bal. Aceijas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Padilla met een sublieme pass. Gaido rent richting de bal. Gaido draait met de bal, schiet en ... Salame maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ianchulo - juventus de managua 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ianchulo 61%, juventus de managua 39%.
ianchulo - juventus de managua 0:2