Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superisrael Deportivo saprisa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Yalico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiallos rent richting de bal. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Wanchope met de inworp. Celix is nu in balbezit. Fiallos verovert de bal door een tackle van achteren. Fiallos geeft de bal voor. Villagra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toro de bal. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Granados trapt de bal weg van het doel. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos passt de bal zonder na te denken. Rendon is nu in balbezit. Rendon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gil is nu in balbezit. Codina rent richting de bal. Gil maakt een afschuwelijke overtreding. Gil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson passt de bal met de wreef. Cárcamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rendon rent richting de bal. Rendon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Deportivo saprisa 1:0

25e minuut.
Celix passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fiallos de bal. Fiallos speelt de bal door. Rendon rent richting de bal. Rendon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina geeft een hoge lob. Fiallos kopt de bal weg. Rendon rent richting de bal. Rendon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Deportivo saprisa 2:0

37e minuut.
Godoy geeft de bal voor. Wilson kopt de bal weg. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een hoge lob. Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Celix rent richting de bal. Celix geeft een hoge lob. Aburto rent richting de bal. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Deportivo saprisa 2:1

45e minuut.
Wanchope met een snelle inworp. Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos geeft een hoge lob. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superisrael 43%, Deportivo saprisa 57%.
superisrael - Deportivo saprisa 2:1

59e minuut.
Villagra geeft de bal voor. Celix kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantón de bal. Fiallos rent richting de bal. Fiallos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Rendon is nu in balbezit. Rendon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bulnes geeft de bal voor. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon onderschept slim de pass. Rendon haalt uit met een fantastische trap. Villagra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met een snelle inworp. Fiallos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
superisrael - Deportivo saprisa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superisrael 51%, Deportivo saprisa 49%.
superisrael - Deportivo saprisa 3:1