Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo saprisa lopport
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Cantón is nu in balbezit. Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo saprisa - lopport 0:1

30e minuut.
Tovar geeft de bal voor. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo speelt de bal door. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo saprisa - lopport 1:1

37e minuut.
Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Vindas probeert naar een medespeler te passen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ... Ortíz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz rent richting de bal. Quiróz speelt de bal door. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong draait met de bal, schiet en ... Villagra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo saprisa 60%, lopport 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo saprisa - lopport 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Cárcamo de bal. Cárcamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carpio de bal. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ibarra neemt de hoekschop. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vindas probeert naar een medespeler te passen. Aburto is nu in balbezit. Aburto passt de bal in één keer door. Vindas is nu in balbezit. Vindas haalt uit met een fantastische trap. Ortíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abrego kopt de bal weg. García rent richting de bal. Cárcamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárcamo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. García rent richting de bal. García passt de bal in één keer door. Fong rent richting de bal. Fong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo saprisa 51%, lopport 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo saprisa - lopport 1:1