Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los origson yassn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 12.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Sunsing de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pérez Valle met een snelle inworp. Arambu rent richting de bal. Arambu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Zapata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estrada met een snelle inworp. Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana passt de bal in één keer door. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Curry is nu in balbezit. Curry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los origson - yassn 1:0

34e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Miranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry passt de bal zonder na te denken. Retana is nu in balbezit. Retana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los origson - yassn 2:0

42e minuut.
Nazar speelt de bal door. Arambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana verovert de bal door een tackle van achteren. Retana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los origson 41%, yassn 59%.
los origson - yassn 2:0

50e minuut.
Miranda met een snelle inworp. Curry rent richting de bal. Curry passt de bal zonder na te denken. Retana is nu in balbezit. Retana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los origson - yassn 3:0

63e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. Abarca kopt de bal weg. Arambu is nu in balbezit. Arambu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sunsing rent richting de bal. Sunsing passt de bal zonder na te denken. Retana is nu in balbezit. Retana draait met de bal, schiet en ... Euceda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pérez Valle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martel komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sagot geeft de bal voor. Martel is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los origson 48%, yassn 52%.
los origson - yassn 3:0