Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yassn los origson
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sagot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sosa de bal. Arambu maakt een afschuwelijke overtreding. Arambu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estrada met een snelle inworp. Curry is nu in balbezit. Curry geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
yassn - los origson 0:1

20e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda onderschept slim de pass. Miranda schiet op doel. Euceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama speelt de bal door. Curry rent richting de bal. Retana rent richting de bal. Retana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yassn - los origson 0:2

29e minuut.
Zapata geeft een lange en hoge pass. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón rent richting de bal. Nazar onderschept slim de pass. Nazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Falcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapata. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Falcón met een snel genomen vrije trap. Retana is nu in balbezit. Retana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sagot de bal onder controle te krijgen. Arambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry is nu in balbezit. Curry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. Curry is nu in balbezit. Retana is nu in balbezit. Retana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yassn 60%, los origson 40%.
yassn - los origson 0:2

82e minuut.
Agurcia is nu in balbezit. Retana verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa rent richting de bal. Retana verovert de bal door een tackle van achteren. Retana draait met de bal, schiet en ... Euceda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Arambu passt de bal zonder na te denken. Polvorosa rent richting de bal. Polvorosa geeft een hoge lob. Lean controleert de bal met de borst. Lean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Retana is nu in balbezit. Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retana. Sagot roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sagot kan niet meer verder spelen. Martel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yassn 36%, los origson 64%.
yassn - los origson 0:2