Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los angeles el galaxy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Valerín trapt de bal weg. Galvez kopt de bal weg. Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fortín rent richting de bal. Galvez onderschept slim de pass. Galvez passt de bal zonder na te denken. Paz is nu in balbezit. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fortín kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tinoco met de inworp. Galvez rent richting de bal. Galvez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Galvez rent richting de bal. Fortín is nu in balbezit. Galvez begaat een overtreding. Fortín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fortín kan niet meer verder spelen. Gamarra komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Barrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duran is nu in balbezit. Sagastume rent richting de bal. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los angeles 61%, el galaxy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los angeles - el galaxy 0:0

47e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran met een sublieme pass. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Bautista is nu in balbezit. Zepeda onderschept slim de pass. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Iturralde rent richting de bal. Iturralde passt de bal in één keer door. Sagastume speelt de bal door. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Iturralde speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Duran passt de bal met de wreef. Bautista rent richting de bal. Bautista schiet op doel. Valerín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los angeles - el galaxy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los angeles 57%, el galaxy 43%.
los angeles - el galaxy 1:0