Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL BILWI yassn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tábora geeft een hoge lob. Cartagena kopt de bal weg. Klungelig pakt Medford de bal. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata passt de bal met de wreef. Nazar rent richting de bal. Nazar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batres de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zapata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Valle de bal. Donaire is nu in balbezit. Pérez Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Valle speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
McFalcón trapt de bal weg. Medford kopt de bal weg. De La Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BILWI - yassn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BILWI 64%, yassn 36%.
REAL BILWI - yassn 1:0

47e minuut.
Arambu rent richting de bal. Tábora rent richting de bal. Arambu begaat een overtreding. Arambu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jacamo met een sublieme pass. Daar is Medford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medford probeert naar een medespeler te passen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BILWI - yassn 2:0

66e minuut.
Medford rent richting de bal. Medford speelt de bal door. Pérez Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire onderschept slim de pass. Donaire geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Bastos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire rent richting de bal. Arambu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arambu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Jacamo met een sublieme pass. Bastos is nu in balbezit. Met opzet legt Agurcia zijn tegenspeler op de grond. Agurcia krijgt een gele kaart. Bastos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tábora wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BILWI 39%, yassn 61%.
REAL BILWI - yassn 2:0