Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua F.c los angeles de cuidad jardin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Balaguer kopt de bal weg. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Lainez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltez rent richting de bal. Abenoza onderschept slim de pass. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lainez passt de bal met de wreef. Daar is Abenoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abenoza haalt uit met een fantastische trap. Maltez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapatero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua F.c - los angeles de cuidad jardin 0:1

15e minuut.
Lainez onderschept slim de pass. Lainez passt de bal met de wreef. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza schiet op doel. Marrón probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barberena neemt de hoekschop. González springt en kopt de bal. Zapatero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claros met een snelle inworp. Balaguer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alos is nu in balbezit. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alos onderschept slim de pass. Lainez is nu in balbezit. Lainez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lainez geeft de bal voor. González rent richting de bal. González speelt de bal door. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Urquia rent richting de bal. Alos onderschept slim de pass. Lainez met een sublieme pass. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 68%, los angeles de cuidad jardin 32%.
Nicaragua F.c - los angeles de cuidad jardin 0:1

78e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Barrientos rent richting de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Balaguer rent richting de bal. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Villareal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Marrón geeft een lange en hoge pass. Piedra is nu in balbezit. Piedra met een sublieme pass. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua F.c - los angeles de cuidad jardin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 54%, los angeles de cuidad jardin 46%.
Nicaragua F.c - los angeles de cuidad jardin 0:2