Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bello horizoonte kiler
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Villavicencio is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa met een sublieme pass. Blandon is nu in balbezit. Blandon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Cansino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urquia is nu in balbezit. Blandon verovert de bal door een tackle van achteren. Blandon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bello horizoonte - kiler 0:1

12e minuut.
Blandon verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano rent richting de bal. Blandon onderschept slim de pass. Blandon haalt uit met een fantastische trap. Aleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva is nu in balbezit. Leiva met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bello horizoonte - kiler 1:1

27e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bello horizoonte 56%, kiler 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bello horizoonte - kiler 1:1

48e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal met de wreef. Blandon rent richting de bal. Blandon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Helmut met de inworp. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Araya verovert de bal door een tackle van achteren. Araya speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Blandon onderschept slim de pass. Blandon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bello horizoonte - kiler 1:2

89e minuut.
Villalta rent richting de bal. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bello horizoonte 51%, kiler 49%.
fc bello horizoonte - kiler 1:2