Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bufalo fc bello horizoonte
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Valdivia passt de bal in één keer door. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez onderschept slim de pass. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bufalo - fc bello horizoonte 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Cerdas de bal. Kershner rent richting de bal. Cerdas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerdas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia passt de bal in één keer door. Kershner speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cerdas geeft een hoge lob. Inworp. Kershner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Treminio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bufalo 53%, fc bello horizoonte 47%.
fc bufalo - fc bello horizoonte 1:0

48e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft de bal voor. Blanquedano kopt de bal weg. Loaiza heeft problemen om de bal te vangen. Loaiza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. Evans rent richting de bal. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Loaiza geeft de bal voor. Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bufalo - fc bello horizoonte 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bufalo 52%, fc bello horizoonte 48%.
fc bufalo - fc bello horizoonte 2:0