Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiler f,c, real madrid
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Pochet rent richting de bal. Nolasco rent richting de bal. Pochet verovert de bal door een tackle van achteren. Pochet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kiler - f,c, real madrid 0:1

13e minuut.
Sabat onderschept slim de pass. Desanti rent richting de bal. Desanti speelt de bal door. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sabat verovert de bal door een tackle van achteren. Desanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Desanti probeert naar een medespeler te passen. Blandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Almanza geeft een lange en hoge pass. Araya kopt de bal weg. Pochet heeft problemen om de bal te vangen. Paz is nu in balbezit. Paz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Irda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Helmut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een hoge lob. Paal! Bogran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blandon rent richting de bal. Blandon draait met de bal, schiet en ... Bogran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kiler - f,c, real madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 39%, f,c, real madrid 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiler - f,c, real madrid 1:1

49e minuut.
Nolasco met een sublieme pass. Pochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochet passt de bal in één keer door. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Paz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Coca geeft een lange en hoge pass. Jaar rent richting de bal. Jaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Pochet de bal. Pochet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Izcoa geeft een lange en hoge pass. Pochet rent richting de bal. Pochet probeert naar een medespeler te passen. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Helmut is nu in balbezit. Helmut probeert naar een medespeler te passen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Irda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Helmut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Urzay is nu in balbezit. Desanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coca krijgt een gele kaart. Desanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Desanti met een snel genomen vrije trap. Blandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon draait met de bal, schiet en ... Bogran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Coca met een snelle inworp. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa met een sublieme pass. Blandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Irda met een sublieme pass. Figueroa rent richting de bal. Blandon is nu in balbezit. Blandon schiet op doel. Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 41%, f,c, real madrid 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiler - f,c, real madrid 1:1