Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua F.c real guayacan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sansegundo probeert naar een medespeler te passen. Leiva is nu in balbezit. Garay rent richting de bal. Leiva onderschept slim de pass. Leiva geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua F.c - real guayacan 0:1

15e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Urquia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellanos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marenco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Castilo is nu in balbezit. Castellanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castilo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anariba rent richting de bal. Lorente rent richting de bal. Lorente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sansegundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansegundo geeft een lange en hoge pass. Marrón heeft problemen om de bal te vangen. Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco schiet op doel. Zapatero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua F.c - real guayacan 0:2

32e minuut.
Castilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilo speelt de bal door. Garmendia rent richting de bal. Lorente verovert de bal door een tackle van achteren. Lorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 59%, real guayacan 41%.
Nicaragua F.c - real guayacan 0:2

55e minuut.
Mata heeft problemen om de bal te vangen. Lorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata onderschept slim de pass. Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Leiva de bal. Sansegundo rent richting de bal. Balaguer maakt een afschuwelijke overtreding. Balaguer krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fatjó geeft een hoge lob. Kim rent richting de bal. Claros probeert naar een medespeler te passen. Lorente rent richting de bal. Lorente schiet op doel. Stewart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zapatero met een harde bal richting middenveld. Balaguer speelt de bal door. Anariba heeft problemen om de bal te vangen. Lorente onderschept slim de pass. Lorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 39%, real guayacan 61%.
Nicaragua F.c - real guayacan 0:2