Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiler real guayacan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Marenco rent richting de bal. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Almanza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kiler - real guayacan 0:1

15e minuut.
Blandon rent richting de bal. Garmendia onderschept slim de pass. Garmendia met een sublieme pass. Chicas probeert de bal met de borst te controleren. Chicas draait met de bal, schiet en ... Stewart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kiler - real guayacan 1:1

32e minuut.
Nolasco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andino komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kim heeft problemen om de bal te vangen. Sansegundo rent richting de bal. Met opzet legt Blandon zijn tegenspeler op de grond. Blandon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 44%, real guayacan 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiler - real guayacan 1:1

48e minuut.
Zamuria probeert naar een medespeler te passen. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco onderschept slim de pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Almanza trapt de bal weg van het doel. Sansegundo kopt de bal weg. Daar is Zamuria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marenco is nu in balbezit. Marenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kiler - real guayacan 1:2

62e minuut.
Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay probeert naar een medespeler te passen. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Helmut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chicas controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mata. Chicas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hansen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 65%, real guayacan 35%.
kiler - real guayacan 1:2