Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f,c, real madrid los angeles de cuidad jardin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Abenoza is nu in balbezit. Sabat rent richting de bal. Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza schiet op doel. Bogran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f,c, real madrid - los angeles de cuidad jardin 0:1

23e minuut.
Jaar rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Abenoza rent richting de bal. Abenoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paz kopt de bal weg. Ruíz is nu in balbezit. Coca begaat een overtreding. Coca krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez is nu in balbezit. Lainez passt de bal in één keer door. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza draait met de bal, schiet en ... Bogran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een hoge lob. Sabat rent richting de bal. Lainez rent richting de bal. Lainez haalt uit met een fantastische trap. Bogran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f,c, real madrid 62%, los angeles de cuidad jardin 38%.
f,c, real madrid - los angeles de cuidad jardin 0:1

52e minuut.
Sabat met een sublieme pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een hoge lob. Benneth rent richting de bal. Benneth geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pochet kan de bal niet met de borst controleren. Pochet passt de bal in één keer door. Ruíz rent richting de bal. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f,c, real madrid - los angeles de cuidad jardin 1:1

73e minuut.
González is nu in balbezit. Ayerdis rent richting de bal. Ayerdis geeft een hoge lob. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft de bal voor. Bogran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sabat rent richting de bal. Lainez onderschept slim de pass. Lainez passt de bal met de wreef. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f,c, real madrid 54%, los angeles de cuidad jardin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f,c, real madrid - los angeles de cuidad jardin 1:1