Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc crisyohan kiler
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Euceda rent richting de bal. Zamuria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Zamuria moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zamuria kan niet meer verder spelen. Desanti komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Blandon rent richting de bal. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon verovert de bal door een tackle van achteren. Blandon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Almanza probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Desanti rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Euceda rent richting de bal. Euceda schiet op doel. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc crisyohan - kiler 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 53%, kiler 47%.
fc crisyohan - kiler 1:0

51e minuut.
Helmut probeert de bal met de borst te controleren. Villalta is nu in balbezit. Tejada maakt een afschuwelijke overtreding. Tejada krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Saavedra met de inworp. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hansen zijn tegenspeler op de grond. Hansen krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 63%, kiler 37%.
fc crisyohan - kiler 1:0