Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiler fc crisyohan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zamuria is nu in balbezit. Mojon verovert de bal door een tackle van achteren. Mojon passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiler - fc crisyohan 0:1

10e minuut.
Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada geeft een hoge lob. Nolasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa met een sublieme pass. Blandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kiler - fc crisyohan 1:1

21e minuut.
Pineda trapt de bal weg van het doel. Tejada kopt de bal weg. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Araya passt de bal in één keer door. Blandon rent richting de bal. López Vargas rent richting de bal. Blandon onderschept slim de pass. Blandon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 47%, fc crisyohan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiler - fc crisyohan 1:1

51e minuut.
Araya schiet op doel. Mata kopt de bal weg. Androver maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Helmut is nu in balbezit. Helmut geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blandon heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Androver bokst de bal weg. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon verovert de bal door een tackle van achteren. Blandon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Blandon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chicas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Chicas is nu in balbezit. Chicas haalt uit met een fantastische trap. Androver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kiler - fc crisyohan 2:1

90e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa met een sublieme pass. Mata is nu in balbezit. Chicas verovert de bal door een tackle van achteren. Chicas draait met de bal, schiet en ... Androver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiler 43%, fc crisyohan 57%.
kiler - fc crisyohan 2:1