Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bufalo los angeles de cuidad jardin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Lainez verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez passt de bal met de wreef. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Treminio trapt de bal weg van het doel. Alos kopt de bal weg. Ibarra rent richting de bal. Lainez verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alos rent richting de bal. Lainez rent richting de bal. Lainez passt de bal zonder na te denken. Abenoza heeft problemen om de bal te vangen. Abenoza schiet op doel. Treminio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez met een sublieme pass. Quinteros is nu in balbezit. Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca met een sublieme pass. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Benneth geeft een hoge lob. Bello is nu in balbezit. Bello passt de bal in één keer door. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bufalo - los angeles de cuidad jardin 1:0

38e minuut.
Jerez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lainez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bufalo 68%, los angeles de cuidad jardin 32%.
fc bufalo - los angeles de cuidad jardin 1:0

48e minuut.
Vides met een harde bal richting middenveld. Sanmartín kopt de bal weg. Carter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanmartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmartín schiet op doel. De bal raakt de paal. Villareal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bufalo - los angeles de cuidad jardin 2:0

86e minuut.
Lainez rent richting de bal. Valdivia is nu in balbezit. Lainez is nu in balbezit. Lainez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villareal trapt de bal weg. Cerdas kopt de bal weg. Lainez rent richting de bal. Lainez haalt uit met een fantastische trap. Villareal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bufalo 42%, los angeles de cuidad jardin 58%.
fc bufalo - los angeles de cuidad jardin 2:0