Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc crisyohan fc bufalo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Quinteros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Unda met een snelle inworp. Bu is nu in balbezit. Bu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc crisyohan - fc bufalo 1:0

10e minuut.
Bu onderschept slim de pass. Bu passt de bal zonder na te denken. Cerdas is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jerez rent richting de bal. Jerez passt de bal zonder na te denken. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia schiet op doel. López Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Saavedra passt de bal in één keer door. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanmartín is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc crisyohan - fc bufalo 2:0

35e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra rent richting de bal. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Bu rent richting de bal. Bu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc crisyohan - fc bufalo 3:0

39e minuut.
Sanmartín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bu is nu in balbezit. Sanmartín begaat een overtreding. Sanmartín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 35%, fc bufalo 65%.
fc crisyohan - fc bufalo 3:0

64e minuut.
Bu speelt de bal door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmartín rent richting de bal. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lonnis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu is nu in balbezit. Bu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 47%, fc bufalo 53%.
fc crisyohan - fc bufalo 3:0