Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real guayacan f,c, real madrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gamboa rent richting de bal. De La Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamboa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamboa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garmendia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sansegundo verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sansegundo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fatjó is nu in balbezit. Fatjó geeft de bal voor. Marenco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ayerdis geeft de bal voor. Inworp. Leiva met een snelle inworp. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bogran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real guayacan - f,c, real madrid 1:0

21e minuut.
Irda rent richting de bal. Irda passt de bal in één keer door. De La Cruz rent richting de bal. Pochet onderschept slim de pass. Pochet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sansegundo probeert de bal met de borst te controleren. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca geeft een hoge lob. Paz kan de bal niet met de borst controleren. Paz draait met de bal, schiet en ... Stewart bokst de bal weg. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel. Stewart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real guayacan - f,c, real madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real guayacan 53%, f,c, real madrid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real guayacan - f,c, real madrid 1:1

50e minuut.
Kim passt de bal zonder na te denken. Jaar is nu in balbezit. Jaar probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camacho komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca is nu in balbezit. Coca met een sublieme pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Bogran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Castellanos met een sublieme pass. Irda is nu in balbezit. Irda passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
real guayacan - f,c, real madrid 1:2

89e minuut.
Sansegundo is nu in balbezit. Sansegundo met een sublieme pass. Izcoa probeert de bal aan de voet te houden. Marenco rent richting de bal. Marenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real guayacan - f,c, real madrid 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real guayacan 48%, f,c, real madrid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real guayacan - f,c, real madrid 2:2