Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua F.c kiler
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Castilo met een sublieme pass. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer passt de bal met de wreef. Lorente is nu in balbezit. Lorente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Araya probeert naar een medespeler te passen. Garay speelt de bal door. Daar is Maltez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blandon is nu in balbezit. Blandon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zamuria geeft een lange en hoge pass. Marrón rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandon verovert de bal door een tackle van achteren. Blandon schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. Claros heeft problemen om de bal te vangen. Urzay speelt de bal door. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Urquia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blandon de bal. Blandon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 41%, kiler 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua F.c - kiler 0:0

49e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een hoge lob. Claros rent richting de bal. Claros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua F.c 44%, kiler 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua F.c - kiler 0:0