Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real guayacan fc bufalo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kim met een sublieme pass. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde maakt een afschuwelijke overtreding. Valverde krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal met een sublieme pass. Valdivia rent richting de bal. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Stewart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Garmendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Stewart bokst de bal weg.

24e minuut.
Quinteros trapt de bal weg van het doel. Jerez kopt de bal weg. Anariba probeert de bal met de borst te controleren. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bello is nu in balbezit. Aranzábal speelt de bal door. Evans is nu in balbezit. Marenco onderschept slim de pass. Marenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real guayacan - fc bufalo 1:0

44e minuut.
Marenco verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos met een sublieme pass. Marenco is nu in balbezit. Marenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real guayacan 45%, fc bufalo 55%.
real guayacan - fc bufalo 1:0

56e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansegundo speelt de bal door. Marenco rent richting de bal. Marenco schiet op doel. Treminio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Jerez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. Fatjó geeft een lange en hoge pass. Marenco rent richting de bal. Marenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real guayacan - fc bufalo 2:0

86e minuut.
Jerez is nu in balbezit. Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real guayacan 44%, fc bufalo 56%.
real guayacan - fc bufalo 2:0