Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc crisyohan f,c, real madrid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
López Vargas trapt de bal weg. Guillen kopt de bal weg. Tejada probeert de bal aan de voet te houden. Paz rent richting de bal. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Vargas met een harde bal richting middenveld. Inworp. Irda met de inworp. Gamboa geeft de bal voor. Androver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bu rent richting de bal. Klungelig pakt Ocampo de bal. Sabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabat krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guillen passt de bal met de wreef. Bu rent richting de bal. Bu met een sublieme pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. Bogran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon geeft een hoge lob. Irda kopt de bal weg. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. Bogran bokst de bal weg.

39e minuut.
Irda heeft problemen om de bal te vangen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Bogran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc crisyohan - f,c, real madrid 1:0

43e minuut.
Guillen geeft de bal voor. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabat. Tejada raakt geblesseerd tijdens het duel. Bu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 46%, f,c, real madrid 54%.
fc crisyohan - f,c, real madrid 1:0

63e minuut.
Guillen probeert de bal met de borst te controleren. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa speelt de bal door. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sabat geeft een lange en hoge pass. López Vargas rent richting de bal. Paz is nu in balbezit. Pochet is nu in balbezit. Pochet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ayerdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerdis geeft een hoge lob. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ayerdis met een sublieme pass. Paz rent richting de bal. Mojon begaat een overtreding. Mojon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc crisyohan 43%, f,c, real madrid 57%.
fc crisyohan - f,c, real madrid 1:0