Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Madriz los pro al ataque
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Yanes rent richting de bal. Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata is nu in balbezit. Farach rent richting de bal. Farach haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Madriz - los pro al ataque 1:0

4e minuut.
Marín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Farach is nu in balbezit. Farach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marín heeft problemen om de bal te vangen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal met de wreef. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel. Parks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Yanes verovert de bal door een tackle van achteren. Yanes met een sublieme pass. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Madriz - los pro al ataque 1:1

39e minuut.
Casanova probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Leiton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leiton krijgt een gele kaart. Marín raakt geblesseerd tijdens het duel. Casanova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marín springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Casanova begaat een overtreding. Gilbert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Madriz 59%, los pro al ataque 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Madriz - los pro al ataque 1:1

50e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales rent richting de bal. Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Farach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Andonie met de inworp. Pacheco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinarte. Dinarte krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda passt de bal in één keer door. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Parks trapt de bal weg. Farach kopt de bal weg. Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Zapata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Madriz - los pro al ataque 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Madriz 42%, los pro al ataque 58%.
Deportivo Madriz - los pro al ataque 2:1