Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miguel Balvin diriamba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sibaja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulido komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez passt de bal zonder na te denken. Barberena is nu in balbezit. Barberena haalt uit met een fantastische trap. Sanmartín bokst de bal weg.

25e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson speelt de bal door. Klungelig pakt Barberena de bal. Barberena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 0:1

36e minuut.
Martinez onderschept slim de pass. Martinez passt de bal zonder na te denken. Barberena rent richting de bal. Barberena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Rene is nu in balbezit. Rene geeft een hoge lob. Wilson kopt de bal weg. Martinez is nu in balbezit. Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Balvin 63%, diriamba 37%.
Miguel Balvin - diriamba 0:2

47e minuut.
Toro onderschept slim de pass. Unda rent richting de bal. Unda geeft de bal voor. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puertas geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... Cabezas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puertas passt de bal in één keer door. Ortega is nu in balbezit. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 1:2

68e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua begaat een overtreding. Barberena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barberena kan niet meer verder spelen. Carazo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een hoge lob. Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn geeft een hoge lob. Carazo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 1:3

73e minuut.
Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda onderschept slim de pass. Carazo rent richting de bal. Carazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 1:4

76e minuut.
Cabezas geeft een hoge lob. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
López Márquez speelt de bal door. Pulido speelt de bal door. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Puertas is nu in balbezit. Puertas haalt uit met een fantastische trap. Nolasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Martinez passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Klungelig pakt Carazo de bal. Carazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Balvin - diriamba 1:5

88e minuut.
Martinez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Escobar komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cano de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Sanmartín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carazo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Balvin 48%, diriamba 52%.
Miguel Balvin - diriamba 1:5