Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diriamba Miguel Balvin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carazo is nu in balbezit. Carazo geeft een hoge lob. Barberena krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Toro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diriamba - Miguel Balvin 0:1

11e minuut.
Wilson met de inworp. Puertas is nu in balbezit. Met opzet legt Cabezas zijn tegenspeler op de grond. Puertas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Puertas kan niet meer verder spelen. Bacca komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Cano geeft de bal voor. Bacca kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson draait met de bal, schiet en ... Warner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Bacca onderschept slim de pass. Bacca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilson de bal. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Warner trapt de bal weg van het doel. Carazo probeert de bal met de borst te controleren. Carazo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barberena de bal. Barberena schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanmartín met een sublieme pass. Bacca kopt de bal weg. Daar is Puertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson passt de bal met de wreef. Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena rent richting de bal. Barberena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diriamba 52%, Miguel Balvin 48%.
diriamba - Miguel Balvin 0:1

56e minuut.
Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Unda de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda probeert naar een medespeler te passen. Cabezas probeert de bal met de borst te controleren. Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Gutiérrez Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda geeft een hoge lob. Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Bacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca passt de bal met de wreef. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. Warner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
diriamba - Miguel Balvin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diriamba 53%, Miguel Balvin 47%.
diriamba - Miguel Balvin 0:2