Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arelis ra-fla
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Klungelig pakt Galaeno de bal. Mayes is nu in balbezit. Lacayo Leiva rent richting de bal. Mayes onderschept slim de pass. Mayes schiet op doel. Vallejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lacayo Leiva passt de bal in één keer door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - ra-fla 1:0

19e minuut.
Barcelona is nu in balbezit. Barcelona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garnier de bal. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arelis - ra-fla 1:1

26e minuut.
Garnier speelt de bal door. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibarra krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. De Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Toro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anariba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 56%, ra-fla 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arelis - ra-fla 1:1

48e minuut.
Jaén is nu in balbezit. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lezama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - ra-fla 2:1

61e minuut.
Ibarra met een sublieme pass. Mayes rent richting de bal. Anariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anariba haalt uit met een fantastische trap. Vallejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arelis - ra-fla 2:2

82e minuut.
Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibarra. Irda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Irda kan niet meer verder spelen. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Delgadillo komt het veld opgelopen. Bolívar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een hoge lob. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén onderschept slim de pass. Jaén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - ra-fla 3:2

89e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Anariba rent richting de bal. Anariba passt de bal in één keer door. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes haalt uit met een fantastische trap. Vallejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 53%, ra-fla 47%.
arelis - ra-fla 3:2