Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ra-fla Deportivo Madriz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Brown is nu in balbezit. Dinarte onderschept slim de pass. Brown begaat een overtreding. Brown krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Granja onderschept slim de pass. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich passt de bal met de wreef. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dinarte speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zapata raakt geblesseerd tijdens het duel. Becerra wilt de vrije trap nemen. Lezama bokst de bal weg. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ra-fla - Deportivo Madriz 0:1

20e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Granja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Toro rent richting de bal. De Toro passt de bal zonder na te denken. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ra-fla - Deportivo Madriz 1:1

25e minuut.
Mayes draait met de bal, schiet en ... Maas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Toro zal de hoekschop nemen. Mayes springt en kopt de bal. Parks bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 44%, Deportivo Madriz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ra-fla - Deportivo Madriz 1:1

54e minuut.
Almanza geeft de bal voor. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich met een sublieme pass. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Carrion probeert de bal met de borst te controleren. Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Granja rent richting de bal. Granja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Gallo geeft de bal voor. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 43%, Deportivo Madriz 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ra-fla - Deportivo Madriz 1:1