Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la panchona los pro al ataque
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera is nu in balbezit. Talavera geeft een hoge lob. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Herrón met een harde bal richting middenveld. Gamarra kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Bello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yanes onderschept slim de pass. Yanes probeert naar een medespeler te passen. Marín is nu in balbezit. Tapia rent richting de bal. Tapia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - los pro al ataque 0:1

17e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rosales de bal onder controle te krijgen. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la panchona - los pro al ataque 1:1

20e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Matute heeft problemen om de bal te vangen. Andonie rent richting de bal. Andonie geeft een hoge lob. Tapia rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Gamarra passt de bal met de wreef. Bello rent richting de bal. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tapia kopt de bal weg. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera passt de bal zonder na te denken. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel. Herrón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - los pro al ataque 2:1

30e minuut.
Mayen is nu in balbezit. Mayen passt de bal met de wreef. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia schiet op doel. Pérez Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la panchona - los pro al ataque 2:2

33e minuut.
Andonie rent richting de bal. Andonie probeert naar een medespeler te passen. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ... Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - los pro al ataque 3:2

38e minuut.
Aceituno onderschept slim de pass. Aceituno geeft een hoge lob. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la panchona - los pro al ataque 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la panchona 39%, los pro al ataque 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la panchona - los pro al ataque 3:3

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamarra de bal onder controle te krijgen. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapia is nu in balbezit. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Pérez Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - los pro al ataque 3:4

65e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Doeltrap. Herrón trapt de bal weg van het doel. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - los pro al ataque 3:5

76e minuut.
Moncada rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la panchona 47%, los pro al ataque 53%.
la panchona - los pro al ataque 3:5