Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arelis Miguel Balvin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Unda verovert de bal door een tackle van achteren. Puertas is nu in balbezit. Puertas passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Irda is nu in balbezit. Unda onderschept slim de pass. Unda speelt de bal door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría geeft een hoge lob. Jaén maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanmartín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pulido rent richting de bal. Pulido probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... Vallejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - Miguel Balvin 0:1

34e minuut.
López Márquez passt de bal met de wreef. Garnier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sibaja de bal onder controle te krijgen. Jaén rent richting de bal. Jaén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 63%, Miguel Balvin 37%.
arelis - Miguel Balvin 0:1

67e minuut.
Irda probeert de bal met de borst te controleren. Rene is nu in balbezit. Rene passt de bal zonder na te denken. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lacayo Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Puertas verovert de bal door een tackle van achteren. Unda speelt de bal door. Pulido is nu in balbezit. Pulido geeft een lange en hoge pass. Vallejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 53%, Miguel Balvin 47%.
arelis - Miguel Balvin 0:1