Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ra-fla diriamba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. De Toro kopt de bal weg. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anariba draait met de bal, schiet en ... Nolasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Hasburn kopt de bal weg. Carazo rent richting de bal. Carazo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Granja verovert de bal door een tackle van achteren. Anariba speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes rent richting de bal. Mayes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carranza rent richting de bal. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Martinez probeert de bal met de borst te controleren. Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carazo schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barcelona speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anariba onderschept slim de pass. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Inworp. Wilson met de inworp. Martinez is nu in balbezit. Martinez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ra-fla - diriamba 0:1

43e minuut.
Cabezas rent richting de bal. De Toro verovert de bal door een tackle van achteren. De Toro probeert naar een medespeler te passen. Mayes rent richting de bal. Mayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 51%, diriamba 49%.
ra-fla - diriamba 0:1

52e minuut.
Mayes rent richting de bal. Luna is nu in balbezit. Met opzet legt Mayes zijn tegenspeler op de grond. Mayes krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Carazo rent richting de bal. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carazo rent richting de bal. Martinez is nu in balbezit. Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ra-fla - diriamba 0:2

62e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gutiérrez Cruz de bal. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Anariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anariba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 47%, diriamba 53%.
ra-fla - diriamba 0:2