Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lealormemsil Deportivo Madriz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Celiz passt de bal in één keer door. Aranzábal rent richting de bal. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Figueres probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Barrientos is nu in balbezit. Figueres rent richting de bal. Figueres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos speelt de bal door. Handal rent richting de bal. Handal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lealormemsil 48%, Deportivo Madriz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lealormemsil - Deportivo Madriz 0:0

51e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Farach rent richting de bal. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ... Davis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lealormemsil - Deportivo Madriz 0:1

52e minuut.
Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Figueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapata krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Celiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiz passt de bal met de wreef. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ... Parks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Handal speelt de bal door. Raudales is nu in balbezit. Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Farach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aranzábal kan de bal niet met de borst controleren. Handal onderschept slim de pass. Handal passt de bal met de wreef. Figueres rent richting de bal. Figueres geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. Farach rent richting de bal. Farach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Blandon speelt de bal door. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres passt de bal met de wreef. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lealormemsil 46%, Deportivo Madriz 54%.
Lealormemsil - Deportivo Madriz 0:1