Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ra-fla los pro al ataque
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes is nu in balbezit. Anariba rent richting de bal. Anariba haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mayen geeft de bal voor. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft de bal voor. Daar is Mayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Andonie rent richting de bal. Anariba onderschept slim de pass. Anariba probeert naar een medespeler te passen. Mayes rent richting de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceituno probeert naar een medespeler te passen. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra begaat een overtreding. Marín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casanova komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aceituno kopt de bal weg. Brown met een sublieme pass. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 38%, los pro al ataque 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ra-fla - los pro al ataque 0:0

62e minuut.
Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja geeft een hoge lob. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Mayes is nu in balbezit. Mayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Anariba verovert de bal door een tackle van achteren. Anariba geeft een hoge lob. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. De Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Toro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Inworp. Andonie met de inworp. Shinoda rent richting de bal. Shinoda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Toro kopt de bal weg. Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco is nu in balbezit. De Toro onderschept slim de pass. De Toro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ra-fla 46%, los pro al ataque 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ra-fla - los pro al ataque 0:0